Nieuws:

www.hdn.nl vernieuwd. Introductie van HDN Index

Nieuws
11 oktober 2010

De vernieuwde website van het Hypotheken Data Netwerk (HDN) is gelanceerd. De volledig vernieuwde website voorziet zowel geldverstrekkers als intermediairs van een totaalpakket aan (hypotheek)branche informatie. Daarnaast krijgt iedere gebruiker, via het HDN certificaat, toegang tot een eigen sectie binnen de website en toegang tot een unieke webapplicatie: de HDN Index.

Het meest in het oogspringende onderdeel van de nieuwe site is HDN Index. Volgens Robin Baks, vicevoorzitter van HDN, biedt de HDN Index zeer veel meerwaarde voor intermediairs, providers en geldverstrekkers die aangesloten zijn op HDN. De tool is uniek voor de financiƫle branche. Gebruikers kunnen alle trends en ontwikkelingen van de eigen portefeuille in kaart brengen. Daarnaast kan de eigen performance afgezet worden tegen de markt, zowel lokaal als landelijk. Ook diepteanalyses op het gebied van hypotheekvormen, rentevaste perioden, wel/geen NHG enz. zijn mogelijk.

Doordat deze managementinformatie is gebaseerd op het HDN berichtenverkeer is de output zeer actueel, en vormt daarmee een waardevol middel om de business bij te sturen.