Nieuws:

Vacature
Officemanager 32-40 uur per week

Nieuws
20 september 2019

Elke dag zonder nadenken hetzelfde doen? No way! Jij houdt van afwisseling, bent zelfstandig en kijkt altijd waar het sneller, beter of slimmer kan. Je wordt blij van het ontzorgen van de directie en collega’s, hebt affiniteit met (financiële) administratie en hebt oog voor detail. Daarbij ben je een initiatiefrijk persoon die zorgt dat alles altijd op rolletjes loopt. Ben jij dit? Dan moeten we zeker praten!

De functie
HDN in Utrecht is op zoek naar een ondernemende punctuele klantgerichte officemanager. Je bent de spin in ons web, niet snel gestrest en houdt de administratie op orde. Je houdt overzicht en zorgt dat alles op kantoor goed is geregeld. Daarbij ben je het eerste contact en dus visitekaartje voor onze leden, gebruikers en leveranciers.

Wat ga je doen?
Je beheert de agenda’s en zorgt voor het boeken van vergaderkamers. Ook organiseer je bijeenkomsten en vergaderingen. Je zorgt voor de inrichting van het kantoor, onderhandelt met leveranciers en ondersteunt bij het regelen van teamdagen en andere personeelsaangelegenheden. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en hebt daarbij voortdurend contact met de boekhouder en klanten. Dat betekent dat je binnenkomende facturen controleert en zorgt voor het verzenden van uitgaande facturen. Ook verzorg je de (maandelijkse) betalingen. Hiernaast zorg je voor de ledenadministratie en archiveer je belangrijke (contractuele) informatie.

Je werkomgeving
HDN (Hypotheken Data Netwerk) is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk. Samen met onze 54 leden (aanbieders van hypotheek- en hypotheek gerelateerde producten), franchiseketens, serviceorganisaties, IT leveranciers en ongeveer 4.000 financieel adviseurs zetten wij ons in voor meer efficiency en innovatie in de financiële dienstverlening. Voor gestandaardiseerde, snelle en efficiënte processen. Voor kostenverlaging in de keten. En voor optimale informatie-uitwisseling via een goed beveiligd netwerk. Je maakt deel uit van het HDN-team dat bestaat uit de tweekoppige directie, een informatieanalist, een projectmanager en een accountmanager. Je werkt samen met een vaste groep specialisten die voor HDN werkt en je rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Welke competenties heb je voor deze functie nodig?
• Opleiding op HBO-niveau of MBO+ niveau op basis van kennis en ervaring
• Samenwerkend
• Ondernemend, proactief
• Kennis en ervaring met facturatie en administratie
• Klant- en servicegerichte instellling
• Stressbestendig
• Kennis van Exact en Excel is een pré

Wat breng je mee als persoon?
• Contactuele vaardigheid
• Overzicht houden; plannen, organiseren, coordineren en bewaken
• Klantgerichtheid, servicegericht
• Eigen initiatief, kritisch kijken en vooruitdenken
• Collegiaal samenwerken

Wat mag je van HDN verwachten?
Naast onze no-nonsense mentaliteit zal je merken dat je heel direct bij kunt dragen aan onze verdere groei binnen de hypotheeksector. Je krijgt een prima salaris en goede secundaire voorwaarden. Ons kantoor is in Utrecht. Werktijden zijn in overleg met een minimum van 32 uur per week.

Interesse?
Ben jij toe aan een volgende stap in je carriere en wil je het verschil maken in het reilen en zeilen bij HDN? Laat het ons weten, we maken graag kennis met je. Stuur je motivatiebrief en CV naar Reinier van der Heijden, rvanderheijden@hdn.nl of neem voor meer informatie contact op via 06-11302533

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.