Nieuws:

Vacature
Accountmanager 32-40 uur per week

Nieuws
01 november 2018

Goed zoals het is? No way! Jij kijkt altijd waar het sneller, beter of slimmer kan. Jij bent met jouw business sense in staat in te schatten wat het beste is voor jouw klant; écht het beste. Jij durft te vragen om de deal en bent bereid alles voor jouw klant te doen. Daarbij begrijp je hoe de financiële wereld in elkaar zit. Ben jij dit? Dan moeten we zeker praten!

De functie
HDN in Utrecht is op zoek naar een gedreven accountmanager. Een dynamisch outgoing persoon met oprechte interesse in en nieuwsgierigheid naar de wijze waarop wij voor al onze stakeholders zaken beter kunnen maken. Je bent in staat om onze diensten en producten onder de aandacht te brengen, in de markt te zetten en te laten gebruiken.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van onze proposities aan geldverstrekkers en andere belangrijke businesspartners.

Je kent het HDN producten- en diensten portfolio, je weet wat er speelt in de markt en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in ICT en de financiële dienstverlening. Het opbouwen en onderhouden van relaties op tactisch en operationeel niveau kan je als geen ander. Je signaleert business opportunity’s die je moeiteloos vertaalt naar interessante oplossingen voor onze stakeholders, die je vervolgens weet om te zetten in succesvolle sales. Je houdt in de gaten hoe projecten lopen en of de omzet per account in lijn is met de verwachtingen.

Je werkomgeving
HDN (Hypotheken Data Netwerk) is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk. Samen met onze 54 leden (aanbieders van hypotheek- en hypotheek gerelateerde producten), franchiseketens, serviceorganisaties, IT leveranciers en ongeveer 4.000 financieel adviseurs zetten wij ons in voor meer efficiency en innovatie in de financiële dienstverlening. Voor gestandaardiseerde, snelle en efficiënte processen. Voor kostenverlaging in de keten. En voor optimale informatie-uitwisseling via een goed beveiligd netwerk. Je maakt deel uit van het HDN-team dat bestaat uit de tweekoppige directie en een officemanager. Je werkt samen met een vaste groep specialisten die voor HDN werkt en je rapporteert aan de Algemeen Directeur.

Wat vragen we?
• HBO werk- en denkniveau;
• Affiniteit met de meest voorkomende ICT-terreinen;
• 2 – 5 jaar werkervaring als sales of accountmanager;
• Kennis van hypotheken is een pré.

Je competenties
• Mondelinge presentatie en uitdrukkingsvaardigheid;
• Overtuigingskracht;
• Klantgericht;
• Ondernemerschap;
• Initiatief.

Interesse?
Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je het verschil maken in de financiële wereld? Laat het ons weten, we maken graag kennis met je. Stuur je motivatiebrief en CV naar Liesbeth Alofs, lalofs@hdn.nl of neem voor meer informatie contact op via 030 – 767 10 18