Nieuws:

Projectmanager gezocht (32-40 uur)

Nieuws
28 januari 2020

Goed zoals het is? No way! HDN in Utrecht is op zoek naar een gedreven en ervaren projectmanager, die altijd kijkt waar het sneller, beter of slimmer kan. Ben jij een verbinder, neem je de leiding en begrijp je hoe de automatisering in de financiële wereld in elkaar zit? Dan moeten we zeker praten!

De functie
Je hebt als projectmanager één van de belangrijkste functies binnen het primaire proces. Je voert zelfstandig verschillende projecten uit; van het opzetten van de business case, maken van planning en begroting tot oplevering van met name onze nieuwe diensten.

We zijn een kleine vereniging met grote ambities; dat betekent dat jij onze leden en andere stakeholders actief betrekt bij het realiseren van onze projecten. De complexiteit binnen deze functie zit hem dan ook in de sterke afhankelijkheid tussen de verschillende projecten, het complexe stakeholdersveld en de uitdagende tijdslijnen.

Jouw enthousiasme, betrouwbaarheid en energie maakt dat onze leden tevreden zijn; over de door jou behaalde resultaten én over HDN. Je weet proces en inhoud van elkaar te scheiden en zorgt dat (complexe) projecten binnen de beschikbare tijd en budget worden opgeleverd. De uitstekende kwaliteit van het eindresultaat van jouw project is vanzelfsprekend.

Wat wij bieden
Een professionele werkomgeving met deskundige collega’s. Door onze kleine werkorganisatie vinden wij elkaar in onze professionaliteit, maar ook in onze informele werksfeer. We leren van elkaar en we investeren daarnaast veel in training en opleiding van onze medewerkers. Als jij wilt groeien, dan doen wij ons uiterste best om dat mogelijk te maken. Daarbij bieden we een marktconform salaris. Hierbij kennen we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, persoonlijk mobiliteitsbudget en 26 vakantiedagen per jaar.

Je werkomgeving
HDN (Hypotheken Data Netwerk) is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk. Meer efficiency in de gehele financiële keten, dát is het doel waar wij ons al 26 jaar voor inzetten. Maar dat kunnen wij alleen samen met onze leden en stakeholders: aanbieders, adviseurs en IT-partners. Door krachten te bundelen en processen zoveel mogelijk te standaardiseren en automatiseren, maken we de uitwisseling van informatie steeds sneller, veiliger, accurater én goedkoper. Je maakt deel uit van het HDN-team dat bestaat uit werknemers van HDN én een vaste groep externe specialisten. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Collega aan het woord
“Het leiden van projecten binnen HDN is uiterst uitdagend. Complexe business vraagstukken binnen de hypotheekwereld, die vaak als baandoorbrekend worden gezien. Samen met een team van zowel HDN-medewerkers als medewerkers vanuit de leden, dit vertalen naar concrete functioneel technische oplossing. Als dat dan niet uitdagend genoeg is; dat doe je in een omgeving met veel verschillende stakeholders met verschillende belangen.”

Wat vragen we?

  • HBO+/WO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met de meest voorkomende ICT-terreinen;
  • 6-8 jaar werkervaring Sales- en/of Projectmanagement (leiden van complexe projecten);
  • Ervaring in de financiële sector is zeker een pre, maar als je bewust een overstap wilt maken kunnen we daar zeker over in gesprek gaan.
    Interesse?

Wil jij het verschil maken in de automatisering van de financiële wereld? Laat het ons weten, we maken graag kennis met je. Stuur je motivatie en CV naar onze office manager Vera de Joode via vdejoode@hdn.nl.

Wil je liever eerst even met een van onze medewerkers praten over deze baan? Bel dan met Burny Verbeek, projectmanager via nr. 06-10966873.

‘acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’