Nieuws:

Vacature
Projectmanager 32-40 uur per week

Nieuws
16 oktober 2018

Goed zoals het is? No way! Jij kijkt altijd waar het sneller, beter of slimmer kan. En dat bedenk je niet alleen. Je weet mensen te verbinden en zorgt dat de groep tot goede resultaten komt. En dat natuurlijk binnen de afgesproken tijd en binnen budget. Daarbij begrijp je hoe de financiële wereld in elkaar zit. Ben jij dit? Dan moeten we zeker praten!

De functie
HDN in Utrecht is op zoek naar een gedreven projectmanager. Een teamspeler pur sang, die precies weet wat er nodig is om projecten tot een succes te maken. Als projectmanager ben je de spin in het web als het gaat om het, samen met leden en stakeholders van HDN, opleveren van nieuwe diensten. Je weet proces en inhoud van elkaar te scheiden en zorgt dat (complexe) projecten volgens plan (scope/kwaliteit) en binnen de beschikbare tijd en budget worden opgeleverd. Alles met het uiteindelijke doel om de efficiency in de financiële keten (snelheid/kosten) te vergroten.

Wat ga je doen?
Je bent als projectmanager medeverantwoordelijk voor het succes van de vereniging en hebt één van de belangrijkste functies binnen het primaire proces. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en opleveren van verschillende projecten. De complexiteit binnen deze functie zit verborgen in de sterke afhankelijkheid tussen de verschillende projecten, de diverse betrokken partijen, het complexe stakeholdersveld en de uitdagende tijdslijnen.

Je werkomgeving
HDN (Hypotheken Data Netwerk) is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk. Samen met onze 54 leden (aanbieders van hypotheek- en hypotheek gerelateerde producten), franchiseketens, serviceorganisaties, IT leveranciers en ongeveer 4.000 financieel adviseurs zetten wij ons in voor meer efficiency en innovatie in de financiële dienstverlening. Voor gestandaardiseerde, snelle en efficiënte processen. Voor kostenverlaging in de keten. En voor optimale informatie-uitwisseling via een goed beveiligd netwerk. Je maakt deel uit van het HDN-team dat bestaat uit de tweekoppige directie en een officemanager. Je werkt samen met een vaste groep specialisten die voor HDN werkt en je rapporteert aan de Adjunct-Directeur.

Wat vragen we?

 • HBO+/WO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met de meest voorkomende ICT-terreinen;
 • 6-8 jaar werkervaring Projectmanagement (leiden van complexe projecten);
 • Kennis van hypotheken is een pré.

Je competenties

 • Samenwerken;
 • Prestatiemotivatie/resultaatgericht;
 • Overtuigingskracht;
 • Flexibel;
 • Organisatiesensitiviteit;
 • Communicatieve vaardigheden;
 • In het bezit van een rijbewijs.

Interesse?

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je het verschil maken in de financiële wereld? Laat het ons weten, we maken graag kennis met je. Stuur je motivatiebrief en CV naar Liesbeth Alofs, lalofs@hdn.nl of neem voor meer informatie contact op via 030-7671018