Nieuws:

Nu mogelijk om afzonderlijke HDN stukken te printen

Nieuws
28 juli 2011

27  juli 2011: ING Intermediair nieuwsbrief

Inmiddels dienen bijna alle bij de ING aangesloten intermediairs hun aanvragen per HDN in. Het is voor de ING van groot belang dat HDN gebruikersvriendelijk is. Er is de afgelopen weken dan ook een aantal verbeteringen in HDN doorgevoerd die verder inspelen op uw behoefte. De belangrijkste verbeteringen zetten wij in deze nieuwsbrief voor u op een rij.

Hypotheekoffertes via HDN met afzonderlijke bijlagen
Het is nu mogelijk om alle stukken uit het offertebericht afzonderlijk te selecteren en desgewenst te printen. Dit is ook duidelijk zichtbaar binnen de door uw gebruikte adviessoftware. Voorheen zaten alle documenten in één bestand en moest binnen het offertebericht door u worden gezocht naar het gewenste stuk.

Offertes Watervilla en Buitenland Hypotheek retour via HDN
U kunt nu ook de offertes voor de Watervilla en Buitenland producten via HDN ontvangen. Tot op heden konden deze offertes alleen per post naar u worden verstuurd.

Informatie over adviessoftware of HDN?
Om de verwerkingssnelheid van uw hypotheekaanvragen verder te verhogen, neemt de ING per 1 november 2011 alleen nog aanvragen in behandeling die per HDN zijn ingestuurd.Voor algemene vragen over uw adviessoftware kunt u rechtstreeks contact opnemen met uw leverancier. Indien u een HDN licentie wilt aanvragen, problemen heeft met installatie of HDN verstoringen, dan kunt u contact opnemen met de HDN Helpdesk, email : Helpdesk.hdn@corp.csnet.nl of telefoon: 0182-750585.